Aur Derm Stejar Cremă solidă (supozitoare) cu extract din scoarță de stejar, propolis și rășină de conifere

Aur Derm Stejar Cremă solidă (supozitoare) cu extract din scoarță de stejar, propolis și rășină de conifere

Supozitoarele Aur Derm scoarță de stejar au proprietăți antiseptice, antiinflamatoare, cicatrizante, epitelizante și sunt folosite în aplicații locale pentru tratarea bolilor hemoroidale, fisurilor anale, fistulelor, eczemelor, colonului iritabil, durerilor lombare, relaxând articulațiile. Inhibă durerile ce însoțesc ciclul menstrual. Extractul uleios și hidroalcoolic din scoarță de stejar are acțiune hemostatică, antidiareică, astringentă, cicatrizantă și dezinfectantă.
Extractul de coada șoricelului are acțiune hemostatică, antiinflamatoare și cicatrizantă.
Extractul uleios de rășină de conifere este un puternic antioxidant, utilizat în produse dermatocosmetice destinate întreținerii tegumentelor și în cazul reumatismului sau a durerilor musculare.

Se recomandă

aplicarea unui supozitor de trei ori pe zi

Variante:
Blister 10×1,5 g
Blister 6×1,5 g
Cutii cu supozitoare
10×1,5 g

Planta aflata la baza

Stejar
Copacul soarelui. Al luptătorilor pentru dreptate. Simbolizează abundență, fertilitate, longevitate, protecție divină. Toate părțile stejarului aduc protecție. Cu mii de ani în urmă, vindecătoarele ascultau foșnetul frunzelor de stejar și preziceau destinul grupului din care făceau parte. Acest obicei era utilizat mai ales înainte de o luptă a grupului. Scoarța de stejar alb este astringentă și antiseptică, conține tanin, fiind astfel un remediu folosit de sute de ani