Aur Derm S. Cremă solidă (supozitoare) cu propolis și miere de albine

Aur Derm S. Cremă solidă (supozitoare) cu propolis și miere de albine

Supozitoare cu propolis și miere de albine. Au o acțiune cicatrizantă, antiseptică, diuretică și depurativă, precum și o acțiune de satisfacere rapidă a cererii de energie a organismului.
Aur Derm S. are o puternică acțiune antibacteriană, antimicrobiană, antiinflamatoare, antiseptică, cicatrizantă, regeneratoare, protectoare și se folosește în tratamentul hemoroizilor, fisurilor anale, rănilor, eczemelor, colonului iritabil, inhibă durerile ce însoțesc ciclul menstrual. Pentru tratarea hemoroizilor externi se poate utiliza crema Aur Derm Propolis 5%.

Se recomandă

de trei ori pe zi, intrarectal sau intravaginal, în acest ultim caz fiind nevoie
de acordul medicului.

Variante:
Blister 10 x 1,5 g
Blister 6 x 1,5 g

Substanta aflata la baza

Mierea de albine –hrana zeilor
Mierea este hrana și în același timp produsul rezultat din saliva albinelor și nectarul florilor cules de acestea. Un lichid siropos, dulce, a cărui culoare variază de la galben la negru, în funcție de tipul de floare din care provine nectarul, proprietățile mierii sunt multiple, atât la nivel intern cât și extern. Conține numeroși antioxidanți, dar și substanțe care luptă împotriva infecțiilor, ajută la asimilarea calciului, stimulează sistemul imunitar,este ideală pentru calmarea anxietății mai ales înaintea unor evenimente importante, menține echilibrul endocrin.