Aur Derm Gălbenele cremă cu gălbenele și extract uleios din rășină de conifere

Aur Derm Gălbenele cremă cu gălbenele și extract uleios din rășină de conifere

Folosită intens împotriva vergeturilor, crema cu gălbenele și extract uleios din rășină de conifere este un produs natural, dermatocosmetic. Având proprietăți nutritive, antioxidante, protectoare, regeneratoare și antiinflamatoare, crema hrănește epiderma, o purifică și reduce efectul factorilor de mediu asupra acesteia.
Extractul uleios și hidroalcoolic de gălbenele se obține prin extracția în ulei de cea mai bună calitate. Extractul uleios din rășină de conifere are acțiune antiseptică, reconfortantă, antiinflamatoare, astringentă, antireumatică.

Se recomandă

masarea ușoară, de două ori pe zi, a zonelor de interes.

Planta aflata la baza

Gălbenelele
Aparțin aceleiași familii ca și crizantemele și margaretele. Înfloresc primăvara devreme și rezistă până dă înghețul. Petalele portocalii-galbene ale florii au fost utilizate de strămoșii noștri de secole. Cercetătorii au găsit dovezi care susțin ideea că încă din secolul XII gălbenelele erau utilizate sub diverse forme, de la ceaiuri la creme, pentru tratarea unor afecțiuni dintre cele mai diverse. Gălbenelele conțin cantități mari de flavonoide, antioxidanți care protejează celulele de efectele radicalilor liberi.