Aur Derm Arnică Cremă pentru masaj cu arnică și extract uleios din rășină de conifere

INGREDIENTE
și indicații

Este un produs dermato-cosmetic puternic antiinflamator, tonifiant, vasoconstrictor, de stimulare a circulației periferice, de refacere a țesuturilor și este folosit în tulburările de circulație, flebite, ulcer varicos aton, contuzii, hematoame, traumatisme, reumatism și varice. Extractul hidroalcoolic de arnică, urzică, rășină de conifere, alături de ceara de albine sunt benefice atât persoanelor de vârsta a treia, cât și sportivilor și indivizilor care desfășoară intense activități fizice. În cazul varicelor acoperite sau de suprafață, vizibile, aplicarea cremei se face printr-un masaj ușor, de sus în jos, adică de la gleznă spre șold. În cazul durerilor articulare, se recomandă pansament ocluziv, întimpul nopții, peste articulațiile dureroase.

Planta aflată la bază: arnica

Este o plantă care supraviețuiește în ciuda tuturor vicisitudinilor. Cu flori asemănătoare margaretelor, de un galben ca soarele, arnica crește în regiuni montane și, cu cât este mai mare altitudinea și mai puțin propice solul, cu atât este mai aromată.

Recomandări:

Atenție! Din cauza concentrației de arnică, recomandăm să nu se folosească de către femeile însărcinate sau care alăptează.